Cum vorbea mama lui Călin Geambaşu cu fiul ei: „Mai bine te c**** în șanț”
Călin Geambașu pare să devăluie mai multe detalii intime despre felul în care era tratat de părinții săi în copilărie. Dezvăluirile sale au șocat întreaga țară, iar solistul nu vrea să se oprească aici, până nu dovedește tuturor că a fost crescut de niște părinți abuzivi.
Mărturisirile făcute în cadrul emisiunilor mondene la care este invitat nu par să-i fie suficiente, așa că el continuă discuțiile și pe rețelele de socializare. Într-unul dintre comentariile de pe Facebook, solistul povestește, fără cenzură, cuvintele jignitoare pe care i le adresa mama sa când era copil.
"Dacă o «mamă» este reprezentată prin bătăi regulate adresate copilului aflat până la vârsta buletinului, stări permanente de nervozitate și expresii precum «mai bine te căcam în șanț», «futu-ți Cristoșii mă-tii», «fără mine mori în 2 luni», «dă-te-n pwwla mea» sau «lasă, că ajungi tu dependent de mine»..., înseamnă că eu am o percepție eronată asupra noțiunii de Mamă, așa cum ne-a prezentat-o George Coșbuc sau cum am cunoscut eu iubirea și protecția din partea Mamei (bunica mea) care m-a crescut și îngrijit întreaga copilărie și s-a sacrificat pentru mine vânzându-și singura garsonieră pentru a-mi cumpăra eu primele instrumente muzicale, în jurul vârstei de 18 ani, sădind în mine Iubirea și Recunoștința Veșnică", şi-a început Călin mesajul.
Mai mult, Cristina Geambaşu chiar se lăuda că nu este drăgăstoasă de felul ei, iar Călin îşi acuză mama că s-ar fi folosit de el pentru a-şi asigura statul social.
"Și femelele din regnul animal aduc pe lume pui, dar asta nu le înnobilează cumva. Povestea frumoasă dintre o mamă și un copil abia după aceea începe. Dacă începe.
CO2 chiar face un titlu de glorie din faptul că ea nu prea e drăgăstoasă (nici în raport cu Taty), deci, nu vorbim despre mari iubiri, ci...Pentru ea, eu am fost biletul spre un trai cu muuult peste pregătirea ei profesională, căpătând astfel statutul de «soția lui Petre Geambașu» și de aici cu toate efectele ce derivă.
Este pe deplin înțeles faptul că ne căutam cu toții un loc mai bun sub Soare, dar să fim oameni buni si recunoscători, gândinu-ne permanent la ce generăm în jurul nostru. Fiindcă e posibil ca același lucru să il primim înapoi", a mai povestit Călin.