Cum vrea Gabi Bădălău să-i închidă gura Claudiei Pătrășcanu. I-a făcut o ofertă de nerefuzat

18 februarie 2021 16:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Solista a ieșit la rampă zilele trecute cu acuzații incredibile la adresa fostului soț, afirmând că avea iubiți și pe timpul căsniciei și sugerând astfel că ar fi homosexual. Pentru a stopa atacurile furibunde ale soției sale, cu care se află în divorț, Gabi Bădălău i-a făcut Claudiei Pătrășcanu o ofertă de împăcare, prin intermediul unui mesaj pe care i l-a transmis brunetei pe Whats App.

În mesajul trimis Claudiei Pătrășcanu, Gabi Bădălău i-a propus acesteia să cadă la pace, oferindu-i o casă potrivită pentru ea și cei doi copii, bani pentru o școală bună din București și o mașină. Mesajul a fost făcut public în emisiunea lui Dan Capatos, fiul de milionar sperând ca astfel să îngroape securea războiului cu soția sa.

”Eu sunt de acord să iau o casă într-un complex rezidențial, Tunari, Sisești, Otopeni, Pipera, gata mobilată, buget 120-150 de mii de euro, să înscriem băieții la Școala americană, plătesc eu pe un an de zile avans taxele de școlalizare. Găsim o variantă să iau și o mașină bună pentru băieți, să aveți să vă deplasați. Mă ocup eu de ce înseamnă cheltuieli pentru băieți, pentru casă, pentru voi. Cred că e o soluție mai bună pentru noi, mai ales pentru băieți. Gând bun și aștept un feedback”, spune Gabi Bădălău în mesajul pe care i l-a trimis Claudiei Pătrășcanu și pe care Dan Capatos l-a făcut public la ”Xtra Night Show”.

Claudia Pătrășcanu mai cere 10.000 de euro pe lună

Solista însă nu a răspuns la mesajul dat de Gabi Bădălău. Inițial, Claudia Pătrășcanu i-a spus acestuia că se mai gândește. Apoi i-a trimis prin avocați o hârtie prin care i-ar fi adus la cunoștință că ar vrea 10.000 de euro pe lună. „Ea nu mi-a răspuns, mi-a trimis o hârtie prin avocații ei că mai vrea 10 000 de euro lunar”, a recunoscut afaceristul, la Antena Stars.

Citește și:

Divorț murdar între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. “Copiii mimează perversiuni sexuale cu păpuși”

Claudia Pătrăşcanu, divorţ dificil de Gabi Bădălău: «Îmi trimite mesaje de ameninţare din vacanţele cu diferite doamne»

Mai multe