Cumnata lui Pepe a sărit la bătaie în direct! Mădălin Ionescu a oprit emisiunea

8 ianuarie 2015 0:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandal de nedescris miercuri seara în emisiunea ''Wowbiz'', de la Kanal D.

Loredana Pastramă a avut o reacție extrem de violentă când l-a văzut pe fostul iubit, Cristi, cu o altă femeie. ''Peștele'' Cristi a venit la Kanal D însoțit de actuala iubită, Maria.

Vizibil afectat de tot circul cu fosta iubită, Cristi s-a cuplat cu o roșcată sexy, care este nimeni alta decât fosta iubită a lui Belmondo, bărbatul care a filmat-o în ipostaze indecente pe Loredana Pastramă.

''Tu ai luat-o pe Loredana, eu ți-am luat-o pe Maria. Asta e șmecheria'', i-a strigat Cristi lui Belmondo.

''Ai luat ce am aruncat eu, ai luat un rebut'', a fost replica acestuia.

Nici Loredana nu a stat prea mult pe gânduri și a început să o jignească pe Maria. Enervată la culme la auzul vorbelor iubitei lui Cristi a sărit la bătaie.

Cu greu a fost stăpânită de bodyguarzii care au păzit-o pe tot parcursul emisiunii. Ba chiar la un moment dat, Mădălin Ionescu, producătorul emisiunii, fiind depășit de situație, a oprit transmisiunea și a cerut o pauză de publicitate. Chiar și așa, spiritele nu s-au calmat între cei prezenți în platou.

Iubita lui Cristi a continuat să o enerveze pe Loredana, afirmând că va face și ea un copil: ''Cristi o să îmi facă un copil în noaptea asta! Eu chiar îmi doresc să rămân gravidă", a spus roșcata, făcând aluzie la faptul că Pastramă este însărcinată.

Nici de data aceasta, Loredana nu s-a putut controla și a fost iar la un pas să sară la gâtul Mariei: ''Să mori tu, fă'', i-a zis bruneta.

Mai multe