Cumnata Mihaelei Rădulescu, diagnostic crunt: tumoră cerebrală

7 ianuarie 2015 18:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cumnata Mihaelei Rădulescu, soția fratelui acesteia, este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din România. Însă viața Ancăi Rădulescu nu a fost tocmai ușoară de la început. După ce a pierdut primul ei copil la naștere, ea a mai avut de îndurat un diagnostic crunt: tumoră cerebrală.

Anca Rădulescu a vorbit pentru prima oară despre problemele din tinerețe, miercuri seara în emisiunea ''Teo Show'', de la Kanal D.

În urmă cu aproape 20 de ani, Anca Răduleascu a pierdut un copil, iar acum un an și jumătate, viața i-a mai dat o lovitură. A aflat că are o tumoră cerebrală.

''Am intrat în comă în timpul travaliului. Am stat trei săptămâni în comă. Cel mic a trăit doar câteva ore. Nu am apucat să îl văd. L-am auzit țipând. Știu exact cum arată. Știu sigur că putea să trăiască. Așa m-am trezit. Asta e imaginea cu care eu mi-am revenit. Mi-am revenit fizic, dar psihic încă nu sunt refăcută complet. Eram tânără, eram puternică'', a povestit aceasta la Kanal D.

Când credea că viața ei a revenit la normal, Anca a primit un diagnostic dur de la medici, acum un an jumătate: ''Leșinam des, din senin. Mi se spunea că am lipsă de calciu. Medicii de la Urgențe se săturaseră de mine. Când am aflat că am o tumoră cerebrală, am făcut șase RMN-uri, nu îmi venea să cred. Am fost o norocoasă, că a fost benignă. Am fost programată în Germania, dar am fost operată în România'', a mai adăugat make-up artistul la emisiunea ''Teo Show''.

Mai multe