Da, tată! De azi sunt majoră

11 decembrie 2015 23:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Abia sâmbătă, 12 decembrie, bifează vârsta majoratului, dar deja are multe trecute pe lista “nefăcutelor”. Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a ţinut prima pagină a ziarelor din cauza iubirii interzise cu Franco, pentru care a şi fugit de acasă.

S-a lansat în showbiz în ianuarie 2015, iar acum piesa de debut, „Domino”, a ajuns la peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube. Carmen Simionescu, fata lu’ tata Adrian Minune, s-a menţinut în topuri şi cu melodiile “S.O.S.” şi “Şah mat”, iar în toamnă l-a prins pe Dumnezeu de picior odată cu participarea la „Te cunosc de undeva”, show difuzat de Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Dar nu doar cu reuşite a ieşit adolescenta în prim-plan, ci şi cu o boacănă uriaşă, despre care presa a scris pagini întregi. În mai 2014, Carmen a fugit de acasă pentru iubitul ei de atunci, Franco (19 ani), lăsându-şi tatăl în urmă negru de supărare. Cei doi s-au despărţit între timp, iar tânăra s-a axat pe cariera muzicală şi pe studii.

“Parcă nu sunt pregătită pentru această vârstă. Şi spun asta zâmbind, pentru că încă mă simt un copil. Voi da o petrecere, la care sunt invitaţi prietenii, familia, cei alături de care am lucrat pe parcursul acestui an, dar şi oamenii de televiziune şi artiştii care mi-au devenit prieteni, aici, la Antena 1. Ce cadou mi-a pregătit tata? Simplul fapt că mi-a organizat petrecerea şi că şi-a ţinut ziua respectivă ocupată strict pentru mine e un cadou superb!”, a declarat Carmen.

Mai multe