Dan Bittman: "Am fost primul care am descoperit-o pe Laura Stoica". Ce a dezvăluit solistul de la Holograf

6 aprilie 2021 8:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luna trecută s-au împlinit 15 ani de la moartea tragică a Laurei Stoica. Dan Bittman a făcut dezvăluiri, în premieră, legat de relația lui cu regretata solistă, care s-a stins din viață în urma unui tragic accident.

Dan Bittman a declarat că el a fost practic cel care ar fi descoperit-o pe Laura Stoica. Mai mult, acesta a spus că, la începutul carierei, solista avea o problemă cu vibrato-ul (efect muzical constând dintr-o schimbare regulată, pulsantă a tonului). „Am fost primul care am descoperit-o pe Laura Stoica! Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de a rupi România în două. M-am dus la un coleg de-al meu, Cristi Păți, și i-am zis: <ascult-o pe fata asta>. Și a dat o audiție. Mi-a urmat sfatul și a scăpat de vibrato. A devenit una dintre cele mai mari cântărețe, așa cum i-am prezis”, a spus Dan Bittman, la Antena Stars.

15 ani de la moartea Laurei Stoica

Pe 9 martie s-au împlinit 15 ani de când Laura Stoica a trecut în neființă și a lăsat în urma ei foarte multă durere și tristețe. Regretata cântăreață s-a stins din viață pe data de 9 martie 2006, într-un cumplit accident rutier, lângă Sinești. Elena Stoica, mama cântăreței, a vorbit despre ultimele clipe de viață ale fiicei ei. „Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci...”, a spus mama Laurei Stoica , într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Citește și:

Dan Bittman, declarații halucinante: «Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu»

Mama Laurei Stoica, mesaj emoționant la 15 ani de la moartea artistei: ”Parcă a fost ieri”

Mai multe