Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut petrecere în plină pandemie. Cum s-au distrat

12 decembrie 2020 13:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut petrecere în plină pandemie, nemaiținând cont de regulile de restricție. Aceștia s-au întâlnit într-un local ce părea a fi situat în Centrul Vechi, loc unde unde ”Garcea” își desfășoară afacerile din domeniul HoReCa.

Deși Dan Bittman s-a arătat neîncrezător în regulile impuse pentru stoparea răspândirii virusului, s-a conformat, însă, cu masca, pe care a purtat-o regulamentar. Nici Mugur Mihăescu nu a părut încântat în acest sens, cu atât mai mult cu cât el chiar face banii din domeniul pe care pandemia aproape l-a răpus, HoReCa. Radu Pietreanu e doar prieten bun cu ei, iar aceștia s-au strâns pentru o distracție e zile mari, potrivit Cancan.ro.

Versurile „Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașă și ți-o apretează” cântate de Radu Pietreanu, care a strunit în același timp și chitara, au dat imboldul lui Bittman și Mihăescu. Și s-au prins în ”horă”. ”Băi, astea trebuie să rămână undeva”, strigă, în timpul „recitalului”, Dan Bittman, iar Mugur Mihăescu, nimeni altul decât câștigătorul show-ului Masked Singer, îl completează: ”Astea trebuie filmate!”

Se întâmpla în aprilie, când numărul infectărilor și al deceselor nu era încă înfricoșător. Și când autoritățile impuseseră starea de urgență, pentru a stăvili răspândirea virusului. Șase luni mai târziu, Dan Bittman nu-și schimbase opiniile, deși numărul celor atinși de COVID-19 crescuse de aproape 100 de ori.

Dan Bittman, declarații halucinante despre pandemie

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ", a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

"Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. 

Mai multe