Dan Bittman, trist și abătut la cumpărături, după zvonurile despărțirii!

12 martie 2020 7:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

E prinţ pe scenă, dar când îşi dă jos costumul de rocker, Dan Bittman demonstrează că poate fi cel mai devotat soţ, deşi nu e încă însurat cu acte. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solistul Holograf în timp ce făcea cumpărături pentru iubita lui din ultimii 28 de ani, textiera Liliana Ştefan, femeia care i-a dăruit trei băieţi. În trening, cam abătut, îngândurat şi fără strălucirea de odinioară.

„Şi băieţii plâng câteodată”, cântă Dan Bittman. În ipostaza în care l-au surprins fotoreporterii Click!, se poate spune că doar lacrimile îi mai lipseau celebrului rocker din trupa Holograf. În rest, Bittman e trist, abătut, îngândurat şi fără strălucirea pe care o afişa cu ceva vreme în urmă. Pe 29 martie, artistul va împlini 58 de ani, iar vârsta şi-a cam pus amprenta pe chipul îndrăgitului Bittman care are o carieră de 35 de ani pe scena muzicală. Părul e alb, iar trupul pare să îl dezică de aura de „zeu al femeilor”, aşa cum era perceput în urmă cu ceva timp.

Se zvonește că are o iubită tinerică

Iată însă, că în ciuda acestor „detalii”, despre Dan Bittman se zvoneşte că iubeşte o fată mai tinerică. Este vorba despre cântăreaţa Monica Odagiu, în vârstă de doar 23 de ani, care i-ar pune zilele şi nopţile pe jar. Totul ar fi început în urmă cu cinci ani, iar el i-a făcut şi o melodie, „Stau cu picioarele în apă rece”, iar, în videoclipul piesei, Dan apare în rol de curtezan al Monicăi.

Deşi s-a spus că s-ar fi mutat deja cu Moni, Bittman a fost surprins în timp ce făcea cumpărăturile pentru iubita cu care are o relaţie de 28 de ani.

Nimeni alta decât textiera Liliana Ştefan (50 de ani), cea care i-a dăruit trei băieţi superbi, dar care nu a reuşit să îl ducă şi până la Starea Civilă. În ciuda acestui lucru, iată însă că Liliana l-a făcut responsabil şi implicat şi l-a determinat să meargă la cumpărături şi „să ţină cu casa”, aşa cum spune o vorbă din bătrâni.

După ce a încărcat maşina cu tot felul de ghivece pentru flori şi alte achiziţii, rockerul s-a îndreptat spre casa în care locuieşte alături de Liliana şi de fiii lor, Alex (20), Patrick (16) şi Mark (13). După cum se vede în imagini, artistul e îngândurat şi a butonat non-stop telefonul. A parcat bolidul în apropierea casei lui din Pipera, apoi a descărcat singur cumpărăturile din portbagaj şi s-a baricadat în cuibuşorul conjugal. „Este o prostie ce s-a spus. Dan este cu Liliana, la casa lor, şi sunt fericiţi alături de copiii lor”, a spus, pentru Click!, bateristul Edi Petroşel (62 de ani), colegul de trupă al lui Dan Bittman.

Mai multe