Dan Bordeianu s-a însurat! Cum a reacționat ”fosta” Adela Popescu

13 octombrie 2015 13:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Bordeianu (39 de ani) s-a însurat în mare secret la începutul lunii octombrie, la mănăstirea Cernica, cu Teodora. Coincidență sau nu, nunta a venit la mai puțin de două luni după ce fosta mare iubire a actorului, Adela Popescu, s-a căsătorit, de asemenea în secret. Iată ce i-a transmis Adela Popescu (30 de ani) fostului ei iubit, prin intermediul Click!

Actorul Teatrului Nottara din Capitală s-a căsătorit departe de ochii curioșilor, la mănăstirea Cernica. Dan Bordeianu a declarat că și-a dorit o nuntă discretă și că nu a simțit nevoia să facă din acest eveniment un eveniment de PR. Afirmațiile actorului au sunat ca o săgeată otrăvită trimisă spre fosta sa iubită, Adela Popescu.

Deși s-a căsătorit și ea în secret, în data de 22 august 2015, Adela a făcut publice imagini și informații despre nunta cu Radu Vâlcan de-a lungul mai multor zile, astfel încât, o vreme, toată lumea a vorbit numai despre acest eveniment.

Mesajul Adelei pentru Dan a fost însă unul plin de căldură. ”Habar n-am avut că s-a însurat! Acum aud pentru prima oară. Îi doresc Casă de piatră! Să fie super fericit! Mă bucur sincer pentru el”, a spus Adela, contactată de reporterii Click!

Referitor la dorința lui Dan de a nu transforma propria nuntă într-un eveniment de PR, Adela s-a mărginit să răspundă ”Bine că i-a ieșit!”. Actrița se află în acest moment în turneu cu piesa de teatru ”Haimanaua”, adaptarea hollywoodiană și plină de haz a lui Dan Tudor după "Omul care a văzut moartea" a lui Victor Eftimiu.

Adela Popescu s-a măritat cu Radu Vâlcan la 22 august 2015

Adela Popescu și Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare și au avut o relație timp de trei ani, până în 2007. Dan a fost primul bărbat din viața Adelei.

Mai multe