Dan Bursuc şi Laura Vass dau cărţile pe faţă. Adevărul despre relaţia dintre cei doi

10 iulie 2014 19:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Impresarul Dan Bursuc şi cântăreaţa Laura Vass au pus capăt speculaţiilor referitoare la o posibilă relaţie altfel decât una profesională între ei doi. Dan a recunoscut că sunt foarte apropiaţi, însă accest lucru se datorează calităţii sale de manager al artistei şi încercării sale de a o reinventa pe Laura.

A avut o tinereţe zbuciumată cu o poveste de dragoste desprinsă parcă din filme. Artista s-a iubit cu un coleg de trupă care era însurat iar soţia acestuia a tuns-o pe Laura Vass când a aflat. A plecat pe urmă din ţară în Marea Britanie, acolo unde familia ei locuieşte, iar acum s-a întors în România pentru a-şi relansa cariera muzicală. Apropierea de impresarul Dan Bursuc şi faptul că acesta este dispus să investească într-o pereche de silicoane pentru a îmbunătăţi imaginea Laurei, au alimentat zvonurile că între cei doi ar fi mai mult decât o simplă relaţie profesională.

Prezent alături de cântăreaţă în platoul La Măruţă, Dan Bursuc a infirmat speculaţii apărute: "Între noi doi nu există altceva decât o bună relaţie de colaborare. Eu am descoperit-o pe ea şi eu o reinventez. E adevărat că de costurile operaţiei de mărire a sânilor mă ocup eu, însă o fac în calitate de manager şi e un lucru care nu mi se pare deplasat. Orice manager bun ar considera acest serviciu ca fiind o investiţie". La baza zvonurilor pare să fi fost o simplă coincidenţă de nume. Laura Vass a explicat de unde crede ea că a apărut această ştire. "Cred că lumea a crezut că fostul meu iubit Dan este de fapt Dan Bursuc. Sunt persoane diferite şi cu actualul impresar nu mă leagă decât o prietenie veche şi o foarte bună relaţie profesională", a declarat cântăreaţa.

Mai multe