Dan Capatos a ajuns la spital. Cine a prezentat emisiunea în locul lui

22 ianuarie 2019 10:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Problemele de sănătate l-au ocolit pe Dan Capatos în 23 de sezoane de când se află la emisiunea de noapte pe care o prezintă la Antena 1. Luni, noua săptămână de "Xtra Night Show" a început fără, însă, el. La pupitru s-a aflat Cătălin Bordea, care a explicat ce s-a întâmplat cu titularul show-ului.

Dan Capatos a fost înlocuit în ediția de luni a emisiunii ''Xtra Night Show'' de către Cătălin Bordea, iar în rol de coprezentator s-a aflat Andrei Ștefănescu. Moderatorul a ajuns, de urgență, la spital, din cauza unei enterocolite. 

"Motivul din cauza căruia nu ajung la emisiune. A doua oară, în 23 de sezoane... Vă mulţumesc pentru înţelegere", a scris Dan Capatos în dreptul fotografiei cu mâna sa, în timp ce i se administra o perfuzie.

Lui Dan Capatos i s-au administrat perfuzii 

Bordea a încercat să le explice telespectatorilor ce s-a întâmplat de fapt cu Dan Capatos, despre care se credea că a fost şi el lovit de virusul gripal.

"Am început în mare veselie, dar am o veste proastă pentru oamenii de acasă. În seara asta (n.r. luni seara) o să prezint eu. Dar am şi o veste bună. Este şi Andrei Ştefănescu aici cu mine. Dan are o problemă medicală foarte serioasă. Are o enterocolită. Însănătoşire grabnică, îi dorim. Să revină aici mâine (n.r.marţi). Chiar spunea recent că el nu a lipsit decât o singură dată în 12 ani. Acum, e acasă, să uită la noi. Asta e cel mai rău, aş putea spune. Nu mi-am dorit vreodată mai mult ca acum să iasă ceva bine", a spus Cătălin Bordea, care a avut emoţii mari ştiind că şeful îl priveşte din fotoliu.

Mai multe