Dan Chişu, târât prin tribunale pentru pensia alimentară a fiului autist! Manuela Hărăbor are nevoie de bani pentru boala băiatului

15 mai 2015 22:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actriţa Manuela Hărăbor duce o luptă continuă pentru fiul ei, Andrei, care suferă de autism. Şi, pentru că doreşte un sprijin permanent şi din partea tatălui fiului ei, Dan Chişu, artista l-a dat în judecată pentru a-l obliga să contribuie lunar la întreţinerea tânărului.

Manuela Hărăbor (47 ani) face eforturi supraomeneşti pentru ca fiului ei, Andrei, să nu-i lipsească absolut nimic. Diagnosticat cu autism, Andrei are nevoie de o supraveghere atentă şi de şedinţe periodice cu personal specializat. Chiar dacă viaţa a pus-o la grele încercări, fiecare progres făcut de băiat i-a dat Manuelei şi mai multă putere să meargă mai departe. 

„Am avut o plecare scurtă în Statele Unite al Americii şi, când m-am întors, m-a aşteptat în aeroport, împreună cu sora mea, şi mi-a spus: «Bine ai venit acasă, mami!»”. A fost cadoul suprem pentru mine!”, a declarat vedeta, recent, în emisiunea „Să cultivăm recunoştinţa” de la Trinitas TV. Iar actriţa are şi mai multe motive să fie mândră, pentru că şi-a crescut singură fiul.  

”Am luat hotărârea de a face un copil cu un bărbat pe care îl iubeam foarte mult la ora respectivă şi nu cred că am făcut nimic rău. O singură rugăminte am avut, şi anume să vină să recunoască copilul. Ceea ce s-a întâmplat”, povestea deschis actriţa, în urmă cu mai mulţi ani, pentru revista “Tango”. 

În anul 2005, Manuela s-a hotărât să-l implice financiar însă, şi pe tatăl copilului ei, Dan Chişu, pentru ca Andrei să beneficieze de cele mai bune tratamente. Ea l-a dat atunci în judecată şi a obţinut o pensie de întreţinere de 1.500 de lei, până la majoratul băiatului. Timpul însă a trecut, iar Andrei, care are acum 24 de ani, are nevoie în continuare de sprijinul ambilor părinţi. “Voi avea toată viaţa un copil de 6-7 ani”, mărturisea Manuela. 

Potrivit unor surse din apropierea celor doi artişti, Dan Chişu nu a renunţat să-i dea bani fiului său, chiar dacă nu mai era obligat printr-o hotărâre judecătorească. Numai că, Manuela Hărăbor vrea să fie încă o dată sigură, că acest ajutor este permanent. Aşa că ea a deschis luna aceasta un proces la Judecătoria Sectorului 4, prin care le cere magistraţilor să stabilească o pensie de întreţinere, pe care Dan Chişu să o plătească lună de lună. Contactaţi de reporterii Click!, atât Manuela Hărăbor, cât şi Dan Chişu au refuzat să facă vreun comentariu pe marginea acestui subiect. 

Actriţa s-a căsătorit a treia oară

Manuela Hărăbor și-a găsit în sfârșit liniștea alături de actorul Rareș Stoica, care a dus-o la altar în iunie 2012. Asta după ce divorțase de israelianul Soli Shaltiel, cu care a fost căsătorită 17 ani. Însă puțină lume știe că Manuela a mai fost măritată în tinerețe cu Dan Alexandru, de care a divorțat pentru Dan Chișu. Cu toate că l-a iubit enorm pe Dan Chișu, Manuela Hărăbor nu și-a oficializat niciodată relația cu tatăl copilului ei. 

S-a ferit să-și recunoască fiul

Dan Chişu a preferat întotdeauna statutul de burlac. Relaţia lui cu Manuela Hărăbor a fost scurtă, dar intensă, iar rodul dragostei lor a fost Andrei, diagnosticat cu autism. Deşi Manuela a rupt la un moment dat tăcerea, declarând că regizorul e tatăl biologic al copilului, acesta s-a încăpăţânat să nu-l recunoască. “Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, a încercat Chişu să se eschiveze elegant. În 2010, însă, revista VIP a publicat o fotografie, preluată şi de Click! la acea vreme, cu el, Andrei şi Manuela, care nu face decât să-l dea de gol pe Chişu. 

Chişu s-a iubit şi cu Răduleasca

Dan Chișu (59 ani) este un cunoscut actor, regizor și producător. A jucat în filme cum ar fi „Senatorul Melcilor” (1995), „Asfalt Tango” (1996), „Faimosul paparazzo” (1999), dar și în scurtmetrajul „Datorie” (2006). În 2010 a debutat ca regizor, scenarist și producător cu „WebSiteStory”, iar în 2011 a lansat „Ursul”. Al treilea film se numește „Și caii sunt verzi pe pereți”, la care a realizat regia și pe care l-a produs împreună cu Oreste Teodorescu. Dan Chișu este cunoscut și pentru relațiile cu mai multe vedete autohtone, precum Mihaela Rădulescu.

Mai multe