Dan Ciotoi a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

7 decembrie 2023 19:36   Vedete românești

Dan Ciotoi, unul dintre cei mai apreciați cântăreți din industria muzicală românească nu trece prin momente foarte bune. Artistul și-a anunțat fanii că se află în spital din cauza problemelor de sănătate. Nu a oferit foarte multe detalii, alegând să fie discret.

Cântărețul a vorbit în trecut despre problemele sale de sănătate. A mărturisit că toate s-au întâmplat din cauza supărării, mai ales că a trecut printr-o mare suferință după despărțirea de soția sa, pe care a înșelat-o. Ulterior, Dan Ciotoi a mai suferit două intervenții chirurgicale, spunând după ceva timp că starea lui s-a îmbunătățit.

Dan Ciotoi: „O perioadă nu pot răspunde la telefon”

Artistul a postat pe pagina de Facebook o fotografie din spital, alături de cei apropiați. De asemenea, a transmis că o perioadă nu mai poate fi contactat pe telefonul personal și va fi găsit prin intermediul fiului său, Liviu Ciotoi.

„În "Concediu De Odihnă"! La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea. Sper să ne revedem curând, Vă doresc sănătate tuturor!

P.S. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon. Luați legătura cu Liviu , Liviu Ciotoi , fiul meu cel mare", a scris Dan Ciotoi, pe pagina de Faceook.

Are probleme de sănătate încă din copilărie 

Dan Ciotoi vorbea în trecut despre un episod care l-a marcat. Este vorba despre o răceală la plămâni care a fost tratată cu multă lipsă de profesionalism de către medici. 

„Am o amintire foarte puternică. Era domnul plutonier o persoană așa de rea că atunci când m-am îmbolnăvit nu a vrut să mă lase la infirmerie, mi-a spus să mănânc usturoi și să îi dau înainte că îmi trece. Așa m-am eliberat cu plămânii bolnavi. Asta este cea mai rea amintire. A fost o pleurezie. Am fost internat vreo 6 luni, dar mi-a trecut. Asta mi-a dat un impuls, am zis că <<uite, când muncești și muncești degeaba, nu te apreciază nimeni, nu ajungi nicăieri cu munca cinstită>>. Și am zis când ajung acasă, să fac Școala Populară de Arte și m-am zbătut și am vrut să cânt.”, a povestit artistul.

Mai multe