Dan Cruceru a devenit tătic pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

12 decembrie 2018 19:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Cruceru și soția lui au trăit clipe pline de emoție și fericire! Cristina Pocora a născut un băiețel perfect sănătos, iar familia este pregătită de primirea acasă a nou-născutului. Mândrul tătic a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini cu bebelușul, iar admiratorii acestuia i-au urat micuțului toate cele bune în viața pe care abia o începe.

Dan Cruceru a devenit tătic pentru a doua oară, după ce soția fostului prezentator TV, politicianul Cristina Pocora, a născut noaptea trecută, 11 decembrie, la Maternitatea Regina Maria, un băiețel perfect sănătos.„Tăticul cool”, așa cum singur se intitulează, nu a mai avut răbdare și a publicat deja primele imagini cu bebelușul.

La maternitate a fost prezentă și micuța Sophia, surioara nou-născutului, care l-a catalogat deja pe cel mic drept „jucăria ei preferată”. Maria Sophia a fost foarte entuziasmată să-și cunoască frățiorul, prima interacțiune dintre cei doi aducând un zâmbet larg pe fața fetiței. 

Pe contul său de socializare, fostul prezentator al emisiunii „Poveștiri Adevărate” a oferit publicității mai multe fotografii de la maternitate, cu băiețelul lui nou-născut. Deși au așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a băiețelului lor, proaspeții părinți încă nu s-au decis cu privire la numele fiului lor. „Suntem 4! Am făcut-o și pe asta! Bucurie, fericire, curiozitate, nesiguranță, griji. Atât de multe sentimente! De la ora 3 și 10 minute, suntem 4. „Corcodel”, căci nici acum nu ne-am hotărât cu prenumele, e sănătos, grăsuț peste medie, pregătit să devină jucăria favorită a Sophei”, a anunțat Dan Cruceru în mediul online.

Motivul pentru care cei doi părinți au ținut „ascunsă” sarcina

Cristina Pocora a pierdut două sarcini până în prezent, motiv pentru care acum au ținut totul secret o bună perioadă de timp: „După 18 săptămâni în care am ţinut totul ascuns, a venit momentul să spunem. Aşteptăm al doilea copil. Eu am ştiut că ea este gravidă înaintea ei. A făcut un gest pe care de obicei nu îl face. Între noi doi.. ne uitam la un film şi m-a pupat din senin. Şi eu i-am spus: du-te să îţi iei un test de sarcină că eşti gravidă. Au trecut atâtea săptămâni şi am ţinut totul pentru noi”, declara Dan Cuceru în urmă cu câteva luni. 

Mai multe