Dan Cruceru: «La întoarcerea din Republica Dominicană mi-am pupat copiii prin geam!»

4 iunie 2020 9:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul concursului ”Survivor”, Dan Cruceru (38 de ani), a avut numai de pătimit, în ultima vreme. Pe timpul filmărilor din Republica Dominicană a slăbit 7 kilograme, iar la întoarcerea acasă a fost nevoit să locuiască singur, timp de 14 zile, așa cum impun măsurile pe timpul pandemiei de coronavirus.

Dan Cruceru a povestit, pe blog, despre cea mai grea perioadă din viața lui: ”Am venit acasă într-o seară de vineri. După patru luni departe de familie și după o călătorie de mai bine de 30 de ore. Nu-mi mai îmbrățișasem soția din ianuarie. Iar pe copii tot de atunci. Am ieșit din aeroport echipat, cum prevedea legea: cu mască pe față și cu mănuși. Soața mă aștepta la fel de costumată. Nu ne-am îmbrățișat, nu ne-am sărutat”. 

Cel mai mult i-au lipsit îmbrățișările copiilor: ”Am închiriat o garsonieră la parterul casei în care stăm. Familia la etaj, eu la parter. Piticii mei erau acolo, lângă mine, la doar 2 metri distanță. Băiețelul venea la geamul meu și bătea cu degețelul în sticlă. Iar eu, din partea cealaltă, îi pupam degețelul. De fapt pupam geamul. Și i-am pupat de sute de ori în cele două săptămâni. Sophia, fata, râdea și plângea”. 

Mai multe