Dan Diaconescu, primul interviu după eliberare: “Mă bucur de tot”

14 decembrie 2017 14:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe 29 noiembrie a fost eliberat din închisoare, după doi ani și 10 luni petrecuți după gratii, însă experiența nu l-a dărâmat pe Dan Diaconescu, dimpotrivă. Are un moral de fier și un optimism care l-a ajutat să treacă peste probleme. Click! a stat de vorbă cu “tăticul OTV”, care acum se bucură, în tihnă, de familie.

Ieri s-a împlinit o săptămână de când Dan Diaconescu se bucură de libertate. Fostul patron OTV a împlinit 50 de ani pe 9 decembrie și a reușit să-și vadă, cu ocazia petrecerii aniversare, toți prietenii, după o pauză de aproape 3 ani, timp în care a fost închis în Penitenciarul Jilava, într-un dosar de șantaj. Azi, 14 decembrie, celebrul Dan Diaconescu a acceptat să vorbească pentru Click! și să ne spună primele impresii de om liber.

”Sunt bine, mă bucur de tot! Din păcate am o interdicție care nu-mi permite să apar în presă, la TV ori la radio. Eu consider că este un mega abuz. Adică, și o poză cu mine în presă e considerată activitate și se poate interpreta. Plus că au făcut și o eroare, ei zic că ține 5 ani interdicția asta, dar nu spun de când începe. Înseamnă că se pot trezi peste 20 de ani și să-mi spună că nu am voie să vorbesc. Sunt un caz inedit. I-am speriat. Vă dați seama, eu, un copil venit din Caracal, înalt, slab, vai de capul lui! (râde)”, a declarat Dan Diaconescu pentru Click!

După cum se știe, afaceristul susține flacăra violet, energia spirituală despre care se spune că alungă atacurile energetice. Așa că și la aniversarea lui a încercat să păstreze linia. Tortul, cravata purtată au fost în aceeași nuanță. ”Da, sunt mare fan violet, am înțeles că se poartă și că e și culoarea anului 2018. Am primit și flori violet de ziua mea, și tortul a fost violet. Chiar și prin casă lucrurile sunt violet, unele dintre ele. Nu știu dacă știți, dar și cablurile de tv de la OTV erau violet”, a mai spus Diaconescu, pentru Click! Acesta este căsătorit cu Emi Bătău și au o fetiță de 13 ani, Dona Milena.

Mai multe