Dan Helciug a lansat album nou. A fost susținut de Cristina Cioran și soție

8 iunie 2016 21:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

„HeArt” este numele primului material discografic solo al lui Dan Helciug, pe care l-a lansat miercuri seară, 8 iunie, în cadrul unui spctacol special. Solistul a realizat o piesă cu totul deosebită alături de Cristina Cioran, fosta lui colegă din primul sezon de la "Ferma Vedetelor".

Cristina a fost invitată și la lansarea de la Gabroveni INN (în cadrul Centrului Cultural ArCub). Cei doi au fost susținuți de persoanele dragi. Dan a fost însoțit de Elena, soția lui, în timp ce actrița a venit alături de mama sa și de mama logodnicului Traian Văduva, pe care a prezentat-o celor din jur drept soacra sa. La eveniment a mai participat și cunoscutul muzician Damian Drăghici, dar și Vica Blochina, bună prietenă a Cristinei Cioran și colegă la "Ferma Vedetelor" cu protagoniștii de miercuri seară.

"Albumul este un concept artistic nou pe care îl propun publicului. E 100% compus de mine, sunt cantautor. În perioada 1998-2016 am compus peste 90 de piese. Muncesc la acest album din 2013 şi am norocul să lucrez cu o echipă extraordinară de instrumentişti fără de are nu ştiu dacă duceam până la capăt această aventură”, a spus Dan Helciug, în exclusivitate pentru Click!

Mai multe