Dan Negru, apel către Ministerul Sănătății, după moartea Denisei Manelista

26 iulie 2017 8:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea Morții Denisei Răducu a căzut ca un trăsnet nu doar asupra showbiz-ului, cât și a oamenilor simpli. Chiar dacă se știa că tânăra de doar 27 de ani are probleme grave de sănătate, toți sperau într-o minune.

Cu toate acestea, chiar dacă s-au cheltuit sume importante pentru ca solista de manele să aibă o șansă la viață, cancerul hepatic a fost mult prea puternic și a doborât-o. Denisa nu-și pierduse optimismul, dar corpul său nu a mai suportat suferința, așa că tânăra și-a văzut sfârșitul la o vârstă la care viața de abia începe.

Dan Negru a ținut să atragă atenția asupra felului în care se poate stopa propagarea virusului care duce la cancer hepatic și a tras un semnal de alarmă spre Ministerul Sănătății.

"Cancerul hepatic e adeseori o consecință a virusului hepatic B sau C. În lumea civilizată exista programe naționale de eradicare și depistare a acestora. La noi, nu! Și la noi și șn lumea civilizată există vaccin împotriva virusului hepatic. Soția mea e medic stomatolog și știu de la ea și de la colegii ei riscurile infectării. Asta trebuia sa facă Ministerul Sănătății zilele astea, ajutat de televiziuni: să "folosească" drama Denisei Manelista pentru a promova prevenția împotriva virusului hepatic și vaccinul aferent! Care duce la cancer hepatic și apoi la înmormântări. Televizate sau nu...", a scris realizatorul tfv pe pagina lui de Facebook.

Mai multe