Dan Negru deplânge moartea lui Szobi Cseh: "Îmi va fi dor de buză de iepure"

1 august 2014 10:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea morţii lui Szobi Cseh a fost primită cu tristeţe de către prezentatorul TV Dan Negru. Azi dimineaţă, celebrul cascador a pierdut lupta cu cancerul.

Ultimii ani au fost marcaţi de o suferinţă cumplită pentru Szobi Cseh. Vizitele la spital erau din ce în ce mai dese, citostaticele şi şedinţele de chimioterapie l-au stors de puteri, dar nu îşi pierduse spreanţa. "E doar o gripă, îmi trece", obişnuia el să spună, atunci când era întrebat cum se mai simte.

Prezentatorul TV Dan Negru deplânge moartea celebrului cascador, pe care l-a îndrăgit şi l-a apreciat mereu. Pe pagina lui de Facebook, el a lăsat un mesaj "in memoriam".

"Am stat de cateva ori la taclale cu Szobi Cseh. Mi-a povesti odata cum in anii 80, intr-un restaurant de prin Brasov cativa stabi ai vremii au inceput sa faca glume pe seama lui si a lui Piersic, cei doi mancau linistiti in restaurant. Ceilalti erau vreo 8 la o masa. S-a lasat cu o bataie de western in care Szobi i-a pus la respect pe toti cei 8. Le povestea pe toate cu o mare pofta de viata...O sa-mi fie dor de Buza de iepure...", a scris Negru, în urmă cu câteva zeci de minute.

Mai multe