Dan Negru, din nou pe băncile facultății: «M-am apucat de doctorat»

21 septembrie 2018 20:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Negru dorește să se implice într-un nou proiect, și nu, nu are legătură cu televiziunea, de data aceasta. Îndrăgitul prezentator TV, care a fost supranumit, de-a lungul timpului, „regele audienței”, dorește să-și continue studiile în mediul academic, anunțând că are în vedere obținerea diplomei de doctorat. Deși Dan Negru a terminat de ceva vreme școala, acesta se va ajunge, în curând, din nou pe băncile facultății, pentru susținerea doctoratului.

Dan Negru a anunţat faptul că are planuri mari în viitorul apropiat, dat fiind faptul că s-a înscris la doctorat, iar în aproximativ trei ani va putea obține și diploma în cauză, dacă teza sa va fi acceptată și notată pozitiv de către comisie. Din dorința de a acumula cât mai multe informații, Dan Negru a simțit că ceva lipsește din viața sa, deși acesta este un om împlinit atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Astfel, îndrăgitul prezentator a anunțat care este cel mai nou proiect al său, la care dorește să lucreze, fără să aibă, de data aceasta, vreo legătură cu domeniul care l-a consacrat: televiziunea. Deși este conștient că îl aşteaptă ani grei, Dan Negru nu se simte intimidat, ci se bazează pe experiența sa vastă, acumulată în ani de ani de zile.

„M-am apucat de doctorat. Sunt de abia la primul pas, sunt vreo trei ani de zile, mă aşteaptă ani grei, dar sunt abia la primul pas. Acolo s-ar putea sa fiu la sufletul petrecerilor”, a dezvăluit Dan Negru pentru Antena Stars. De asemenea, prezentatorul TV a susținut că familia sa îi este mereu aproape, însă el a dorit să-i țină pe aceștia departe de lumina reflectoarelor.

„Ai mei stau departe de luminile astea, nu mi-am dus copiii niciodată într-un show de tv. Am prieteni celebri şi care vin la mine acasă şi pe care copiii mei nu i-au cunoscut de la tv, habar nu au că sunt faimoși. I-am ţinut departe, soţia mea n-are nicio legătură cu lumina reflectoarelor, are un refllector, dar în cabinetul stomatologic”, a mai adăugat cunoscutul prezentator TV. 

Mai multe