Dan Negru e pregătit de măcel cu Pro TV: "Să fie război!"

14 septembrie 2014 22:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pro TV a făcut, pe ultima sută de metri, o schimbare: prima ediţie din cel de-al patrulea sezon al show-ului „Vocea României”, va debuta marţi, nu vineri. Antena 1 îl aruncă pe Dan Negru cu „Next Star” în lupta cu show-ul Pro TV.

Lider al audienţelor de mai bine de 14 ani în divertismentul de televiziune, Dan Negru este as-ul din mânecă al Antenei 1, la acest moment! Ca niciodată până acum, Pro TV  a schimbat, cu doar o săptămână înainte de lansare, ziua primei ediţii a show-ului „Vocea României”.

Prin urmare, în loc să înceapă vineri, 19 septembrie, aşa cum a fost promovat, show-ul va debuta marţi, 16 septembrie, de la 20.30, când ar fi trebuit să fie difuzată cea de-a doua ediţie al show-ului MasterChef. Următoarea ediţie a emisiunii va putea fi urmărită vineri, 19 septembrie, când va începe şi X Factor la Antena 1.

Schimbarea a făcut vâlvă în Antena 1, iar la mai puţin de două ore după anunţul celor de la Pro TV, mai marii postului din Băneasa au scos din joben Next Star-ul lui Dan Negru, care va fi difuzat marţi, în loc de joi, la concurenţă cu Vocea României.

“E război în televiziune ! Da, e onorant să fii în linia întâi a frontului. “Vocea” e un colos internaţional, “Next Star” e un show românesc 100%. Sunt invidios pe show-uri mamut precum "Vocea". Şi îmi plac! Franciza The Voice costă cât bugetul pe câteva sezoane de Next Star, care nu are franciză. Dar ce onorant e să te baţi cu Goliat! Din războiul ăsta, câştigă publicul! Aşadar să fie război!”, a declarat Negru.

Mai multe