Dan Negru îşi riscă serviciul de la Antena 1 ca să ajute TVR

3 iulie 2017 21:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Televiziunea Română pune la bătaie 40.000 de euro pentru programul de Revelion, iar oferta a fost publicată chiar pe site-ul instituției. Neaşteptat, prima reacție a venit de la Dan Negru (46 de ani), campionul Revelioanelor din ultimii ani, de la Antena 1.

”Îmi ofer serviciile televiziunii publice din România pentru consultanța programului de Revelion. O fac gratuit!”, a scris Dan Negru pe Facebook, el fiind inspirat de gestul Mariei di Filippi, o vedetă de televiziune particulară, care a prezentat gratuit anul acesta Festivalul San Remo, la RAI. 

Click! a aflat că reacţia lui Negru nu le-a picat deloc bine şefilor din Antenă, mai ales că cei din curtea TVR au venit şi cu o ofertă concretă de angajare. 

“Dragă Dan Negru, îţi mulţumim pentru oferta de a contribui la realizarea programului de Revelion. Am prefera, însă, ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre”, a scris pe Facebook Cristian Acatrinei, care face parte din managementul TVR. 

Deşi lucrează la o televiziune privată, Negru nu consideră că se află într-un conflict de interese. “Cum TVR nu e la ora asta un pericol pentru primele trei mari televiziuni generaliste, PRO, KANAL și Antena, sunt sigur că gestul meu de a ajuta televiziunea publică din România nu o să fie amendat”, a mai explicat Negru. 

Mai multe