Dan Negru, reacție dură după meciul România-Armenia: ”Să-și toarne pe penis...”

3 septembrie 2017 10:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 1 septembrie, a avut loc meciul România-Armenia, unde am ieșit învingători și ne-am calificat la mondialele din 2018. Fotbalistul Alex Maxim a înjurat publicul după golul victoriei cu Armenia, iar Dan Negru se afla și el printre spectatori, simțindu-se vizat. Reacția acestuia nu s-a lăsat aștepatată și i-a dat replica jucătorului Naționalei.

Alexandru Maxim a adus a doua victorie a României în preliminariile Cupei Mondiale 2018, 1-0 cu Armenia, după ce a marcat în prelungirile partidei de pe Arena Naţională. Momentul de glorie a fost umbrit când și-a înjurat spectatorii. După ce a marcat golul câștigător, fotbalistul și-a dus degetul la gură, făcându-le semn spectatorilor să tacă, după care i-a înjurat, spunându-le ”tăceți în p***mea!”.

Dan Negru, aflat și el la meciul naționalei, a reacționat la gestul jucătorului și i-a dedicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Acesta nu a tratat problema atât de serios, așa cum obișnuiește, ci cu un umor fin, răutăcios.

”Alex Maxim m-a înjurat aseară. «Tăceți în p..la mea». Într-un fotbal civilizat, șefii lui Maxim de la FRF ar trebui să-și ceară scuze pentru gestul angajatului lor. N-o vor face. Așa că eu îi recomand domnului Maxim un produs pe care l-am văzut la reclame, imediat după meci: detergentul CILIT. Să-și toarne pe penisul despre care vorbea puțin CILIT ca să nu mai trebuiască să o frece atâta pe teren…”, a scris prezentatorul pe Facebook.

Mai multe