Dan Negru, «Regele Audienţelor» cu măşti de 75.000 de euro

2 ianuarie 2020 19:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Antena 1 a mizat, din nou, în Noaptea dintre Ani, pe cel mai bun prezentator al trustului, nimeni altul decât Dan Negru. Programul de divertisment, difuzat pe intervalul orar 22.00-2.00, a adunat în faţa micului ecran peste trei milioane de telespectatori, Dan detaşându-se net de principalii lui rivali. Vedetele i-au dat o mână de ajutor, participând cu brio la dificilul concurs cu măşti.

Dan Negru (48 de ani) a muncit peste 35 de ore, pe 11, 12 şi 13 decembrie, când au avut loc  filmările pentru ”Revelionul Starurilor”, însă efortul echipei sale a fost răsplătit pe deplin, Antena 1 înregistrând din nou audienţe uriaşe şi detaşându-se net de pricipalii rivali. Minutul de aur, de la ora 23.36, a adunat în faţa micilor ecrane 3.452.000 de români din toată ţara, Antena 1 înregistrând 19,4 puncte de rating şi 42% cota de piaţă. Şi pentru această ediţie, Dan a inclus în programul de divertisment celebrul concurs cu măşti, la care s-au înscris vedete din toate generaţiile.

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii ”Acces Direct”,  a întruchipat-o pe Rafiki, maimuţa din ”Lion King”, Antonia a fost spectaculoasa vrăjitoare Ursula, din filmul ”Mica Sirenă”,  Sofia Vicoveanca s-a ascuns în spatele personajului Baba, atleta de talie mondială Gabriela Szabo a fost ”Betty Boop”, Adelina Pestriţu s-a transformat în Imelda din “Coco”, Dorian Popa l-a întruchipat pe Motanul Încălţat, nea Mărin Barbu a fost Joker, Manuela Hărăbor  a fost ”Maleficent”, iar Anca Ţurcaşiu s-a deghizat în  Spiderman.

Şi Petre Roman a intrat în ”horă”,  deghizându-se în Iepurele Alb din ”Alice în Ţara Minunilor”. După ce şi-a dat jos masca imensă,  fostul prim-ministru a spus: ” Foarte greu, ia Dane să-ţi pun şi ţie masca asta prin care d-abia poţi respira. Noroc că am antrenament, că bat munţii”. Antena 1  a obţinut o audienţă de 8 ori mai mare faţă de principalul competitor, Pro TV,  clasat pe locul 5,  şi de 3 ori mai mare faţă de următorul clasat, România TV. 

Andreea Rădulescu s-a ocupat de machiajul vedetelor

Antena 1 a investit în jur de 75.000 de euro în  cele zece măşti de unică folosinţă, realizate în Los Angeles, America. De vedetele care le-au purtat  s-a ocupat nimeni alta decât Andreea Rădulescu, specialistă în machiaj: “Una dintre cele mai complicate şi spectaculoase măşti a fost vrăjitoarea Ursula, din «Mica Sirenă». Masca este una dintre cele mai costisitoare, preţul ei ajungând la multe mii de euro. Construirea ei, mai exact sculptarea, a durat două luni de zile. Mai multe celebrităţi au avut dificultăţi la purtarea măştilor. De exemplu, Nea Mărin, care l-a întruchipat pe Joker, nu putea să respire decât pe nas şi nu putea să vorbească. De aceea, masca a fost mai întâi pictată şi apoi aplicată pe faţa vedetei, ca să nu-i ţinem acesteia prea mult timp gura acoperită”, a explicat Andreea Rădulescu. 

Mai multe