Dan Negru: «Sunt un Negru pe plantaţie, dar unul profitabil»

1 august 2017 20:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Există o grilă de vară cu vedete şi cu emisiuni noi, însă Antena 1 se bazează în continuare pe Dan Negru (46 de ani) şi pe redifuzarea emisiunilor lui, care au făcut şi fac audienţă.

Astfel că, pe perioada verii, matinalul “Neatza” a fost înlocuit cu sezonul 7 din „Next Star”, miercuri de la 20.30 şi duminică de la 10.00 se redifuzează „Te pui cu blondele”, iar joi şi vineri, de la 20.30, se retransmite show-ul de aventură „Şerifi de România”. Surse din apropierea lui Dan Negru ne-au spus că acesta e deranjat din cauza acestor numeroase redifuzări, mai ales că acestea nu se plătesc aşa cum ar trebui, deşi aduc postului încasări din publicitate.

Poate că şi acesta e motivul pentru care Negru a mers la negocieri cu alte televiziuni de la noi, printre care Kanal D. Prezentatorul a comentat această situaţie pentru paginademedia.ro. „Sunt un Negru pe plantaţie, dar unul profitabil. Am zile în care sunt şase ore pe zi cu reluări, adică acopăr un sfert din grilă. L-am bătut şi pe Jackie Chan la reluări”, a povestit Negru pentru sursa amintită.

Mai multe