Dan Negru: "TVR e ticsit de profesionişti ai epocii de aur"

26 mai 2010 7:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Acum 11 ani, Dan Negru era colaborator al TVR şi scrie pe blog că niciodată nu a fost angajat pentru că "angajaţii la staţiile locale erau ăia cu pile mari. Eu prezentam Mamaia sau Eurovision dar niciodată nu mi-au propus angajare".

Dan îşi aminteşte că atunci când cei de la Antena i-au propus un loc de muncă, cei de la TVR l-au felicitat.

"Antena  mi-a oferit oportunitatea asta şi îmi amintesc că atunci când le-am spus celor din TVR că voi pleca la o staţie  comercială toţi cei de acolo, de la şefi începând, mi-au strâns mâinile. “Bravooo Daneeee! Felicitări !” Ţin minte că am fost bulversat… Mă aşteptam să-mi facă măcar atunci o ofertă, să ţină de mine…Nimic… Au trecut 11 ani de atunci dar nu cred că s-a schimbat mare lucru pe acolo…

"TVR e ticsit de profesionişti ai epocii de aur pe care ceilalti îi privesc cu condescendenţă, admiraţie", continuă omul de televiziune.

"Pentru unii am respect profesional, altora însă le respect doar vârsta…TVR-ul însă e o bătrână doamnă prăfuită azi şi lipsită de nume, de vedete. Am avut şansa să prind vârful TVR-ului, cu programe care puneau concurenţa la respect…"

Dan Negru critică faptul că TVR-ul nu a reuşit să ţină vedete precum Andreea Marin, Cosmin Cernat, Mircea Radu sau Horia Brenciu şi comentează că "niciunde un cântăreţ, un actor nu pot suplini rolul unui moderator, a unui prezentator. Nu se întâmplă niciunde în lume. Astăzi TVR angajează mercenari-prezentatori-cântăreţi-actori etc şi astfel programele lor sunt lipsite de vlagă".

Citeşte şi:

Dan Negru: "Am convins-o pe bunica să-mi croşeteze un pulover pe care să scrie Ac/Dc"

«Câştigătorul era să facă infarct la Chişinău!»

Dan Negru, de 1 Mai la McDonald's în Chişinău, cu ochii pe comunişti

Mai multe