Dan Teodorescu face declaraţii uluitoare despre soacra lui: "...exact ca Doamna Firea"

3 decembrie 2017 10:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul de la Taxi a publicat un mesaj pe Facebook în care a făcut o comparaţie amuzantă între mama soţiei sale şi primarul capitalei, Gabriela Firea.

Dan Teodorescu i-a adresat cu acest prilej câteva cuvinte frumoase soacrei sale, dar şi câteva critici Gabrielei Firea. În mesajul de pe Facebook, Dan Teodorescu spune ce îi lipseşte Gabrielei Firea şi s+a declarat entuziasmat de venirea socrei sale în vizită. 

"O să luăm masa în oraș; a venit soacră-mea de la Iași. Nu, nu va fi o corvoadă. Dimpotrivă; va fi o reală, o imensă plăcere. Pentru că soacră-mea este simpatică, empatică, decentă, rațională și rafinată. Adică exact ca doamna Firea, dacă doamna Firea ar fi simpatică, empatică, decentă, rațională și rafinată", a scris Dan Teodorescu pe Facebook.

Prietenii virtuali ai artistului au reacţionat şi au fost de acord cu ceea ce a scris acesta. Unii dintre ei au fost amuzaţi iar alţii i-au invitat la protest în Piaţa Victoriei, prostest făcut împotriva instalării Târgului de Crăciun. 

"Vrem să o cunoaştem şi noi. Invit-o în Piaţa Victoriei să ne întâlnim cu toţii acolo", i-a comentat un prieten pe Facebook. 

Mai multe