Dan Teodorescu, gest incredibil pentru soţia lui chiar de ziua ei

19 septembrie 2015 22:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Teodorescu (50 de ani) este un romantic incurabil! Sâmbătă a fost ziua soţiei lui, Irina (33 de ani), aşa că liderul trupei Taxi s-a hotărât să îi facă un cadou cu adevărat special. Artistul a luat-o prin surprindere şi a cerut-o din nou de nevastă. Şi cum era normal, ea a acceptat.

Dan Teodorescu şi Irina şi-a reînnoit jurămintele într-un mod inedit, doar în faţa prietenilor apropiaţi şi a preotului. Cântăreţul a publicat o imagine pe reţeaua de socializare Facebook. Alături de fotografie, liderul Trupei Taxi a scris: „De ziua ei am cerut-o din nou. Culmea, a zis da.”

„Să aibă grijă de mine, să mă iubească și să fiu fericit”

Tot cu ocazia zile de naştere a soţiei lui, Dan Teodorescu i-a scris un mesaj, în stilul lui caracteristic: E ziua lu' nevastă-mea. I-am urat să aibă parte de cele trei lucruri foarte importante, cele trei lucruri esențiale, cele trei lucruri care contează cu adevărat în viață: să aibă grijă de mine, să mă iubească și să fiu fericit.

Dan şi Irina s-au căsătorit în anul 2009. Liderul Trupei Taxi a mai fost însurat cu jurnalista Melania Medeleanu (37 de ani), de care a divorţat în 2006.

Mai multe