Dan Teodorescu, întâmplare amuzantă la mare: „Io fac bășici, doamnă...”

15 august 2017 8:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, este cunoscut nu doar pentru cariera muzicală de excepție, ci și pentru spiritul său umoristic, plin de pragmatism. O întâmplare amuzantă petrecută pe litoral, l-a pus puțin în dificultate.

Dan Teodorescu a povestit pe contul său de Facebook o întâmplare amuzantă din vacanța sa la Vama Veche, stârnind hohote de râs. Cum s-a ales cu bătături din cauza papucilor, solistul a mers la farmacie să cumpere niște plasturi, dar farmacista l-a pus într-o mică încurcătură:

„M-au ros papucii în Vamă. M-am dus la farmacie să-mi iau plasturi. Doamna farmacistă mi-a zis: «Avem și plasturi pentru flictene, doriți?». când a zis «flictene» m-am simțit foarte bou, dar m-am ținut tare, nici n-am clipit și am zis: «Exact din ăștia voiam». Am ieșit afară și m-am uitat pe cutie; scria: «Plasturi pentru flictene (bășici)». Am vrut să mă-ntorc și să-i zic: «Sunt convins că domnul Pleșu face flictene, că domnul Cărtărescu face flictene, că domnul Liiceanu face flictene, da’ io sunt din Pantelimon, doamnă, io fac bășici”, a scris solistul pe rețeaua de socializare.

Mai multe