Dana Dorian: "Artiştii români ajung precum legumele pe tarabă"

23 noiembrie 2015 17:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Dorian (46 de ani) este critic de muzică, dar şi mentor, prieten şi mamă pentru tinerii care-i trec pragul "Companiei de Artişti" pe care o deţine. Nu se sfieşte să spună lucrurilor pe nume şi mărturişeşte că nu o interesează ce spune lumea despre ea.

În urmă cu 10 ani a pus bazele Companiei de Artişti, afacere care a luat naştere dintr-un pariu pe care criticul de muzică l-a făcut cu prezentatorii TV Constantin Trofin şi Ovidiu Uscat. “Pariul consta într-o bere la Munchen, pe care nu am primit-o nici până azi. Dacă ştiam în ce mă bag, nu ştiu dacă mai făceam asta. Oamenii ăia nu sunt elevii mei, sunt copiii mei. E greu să-i creşti şi e greu să le dai drumul, să-i laşi liberi”, povesteşte Dana. Aceasta a fost invitată în emisiunea Constantin 60` de duminică, 22 noiembrie, difuzată la Prima TV. Înregistrarea integrală a interviului cu Dana Dorian poate fi accesată aici.

Alexandru Constantin şi Dana Dorian

Întrebată ce părere are despre piaţa muzicală românească, Dana Dorian a răspuns sincer. „Piaţa muzicală din România este fix ca o piaţă. Fără să-ţi dai seama ajungi legumă pe tarabă, pentru că este mult mai uşor să promovezi andive. Cât este sezonul andivelor? O lună, două, trei. Dacă mai scot şi anul viitor ceva este perfect, dacă nu, fac alte andive”, a spus criticul muzical.

Mai multe