Dana Grecu: «Ştirile Antenei 3 l-au făcut pe Iohannis preşedinte»

16 februarie 2016 22:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Supărată pe faptul că ANAF a obligat cele cinci televiziuni din trustul Intact să părăsească sediile confiscate de statul român, Dana Grecu a făcut un apel la preşedintele Klaus Iohannis, mizând pe un argument cel puţin ciudat.

Dana Grecu i-a invitat pe Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis la Antena 3, pentru a vedea cu ochii lor că este imposibil din punct de vedere logistic ca televiziunea să fie mutată în doar cinci zile. Cei doi n-au apărut marţi (16 februarie), iar realizatoarea a luat foc.

„Am înțeles că domnul Dacian Cioloș e plecat din țară, dar nici domnul Iohannis nu a venit să bem cafeaua de dimineață și să vadă cum este organizată cea mai bună televiziune din România. Doream să arătăm că în cinci zile nu pot fi eliberate sediile a atâtea televiziuni. Domnul Iohannis nu a venit însă, deși și știrile Antenei 3 l-au făcut președinte. Așa cum au fost ele”, a spus Dana Grecu, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

Deşi Antena 3 a făcut campanie pentru Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014, Dana Grecu s-ar putea să aibă dreptate. Atitudinea postului de ştiri a lui Dan Voiculescu a contribuit la valul de antipatie la adresa fostului prim-ministru şi la votul masiv pro-Iohannis.

Cele cinci televiziuni care trebuie să evacueze clădirile confiscate de statul român sunt Antena 1, Antena Stars, Antena 3, ZU TV şi Euforia TV.

Mai multe