Dana Rogoz a făcut masa de Paște în natură. ”Cel mai frumos loc în care am campat vreodată”

1 mai 2019 12:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce și-a început anul la mii de kilometri depărtare de România, în Sri Lanka, Dana Rogoz a ales să petreacă Paștele în țară. Vedeta a călătorit cu rulota prin Ardeal, iar masa de Paște a întins-o în mijlocul naturii, la poalele unui deal, în apropiere de Biertan, județul Sibiu.

Dana Rogoz (33 de ani) a descoperit un nou motiv să iubească România: peisajele de vis din Ardeal. Vedeta a pornit într-o minivacanță de Paște cu rulota, împreună cu soțul și cu fiul ei în vârstă de cinci ani. Deși a călătorit mult în acest fel și a ajuns să campeze și la capătul pământului, în Noua Zeelandă, Dana a recunoscut că nicăieri nu a întâlnit peisaje atât de frumoase ca-n Ardeal, în zona Sibiului.

Noaptea de Înviere a găsit-o pe Dana în Porumbacu de Sus, satul copilăriei Andreei Esca. De altfel, cele două s-au și întâlnit și au participat împreună la slujba de Înviere, îmbrăcate în portul specific zonei.

În prima zi de Paște, Dana și soțul ei au luat-o din loc, în direcția Viscri, satul făcut celebru în toată lumea de Prințul Charles, care a contribuit substanțial la recondiționarea caselor din zonă. ”Prima zi de Paște. Am plecat din Porumbacu, iar în noaptea aceasta campăm la Viscri. Rulota noastră e inundată de lumina de la apus și de buna dispoziție”, a dezvăluit Dana pe contul personal de Instagram, unde a ținut un jurnal în imagini al vacanței, numai bun de stârnit dorul de ducă printre prietenii virtuali ai vedetei.

Dana, Radu și fiul lor, Vlad, au ciocnit ouăle roșii pe o pajiște, la poalele unui deal de lângă Biertan. ”Se poate ca acesta să fi fost chiar cel mai frumos loc în care am campat de când suntem rulotiști”, a transmis Dana ărin intermediul Instagram și, la câtă experiență are în domeniu, nu ne rămâne decât s-o credem pe cuvânt.

Citește și:

Dana Rogoz, lună de miere în rulotă!

De ce a plâns Dana Rogoz de ziua fiului ei. ”Îmi apar în minte imagini de la nașterea lui”

Mai multe