Dana Rogoz, Barbie de România, în desene animate

26 mai 2010 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz, o păpuşică sexy, Dragoş Bucur, un musculos. Virgil Ianţu, câine curajos, Mihaela Rădulescu, o pisicuţă vicleană, iar Dani Oţil, un hamster speriat. Vedetele noastre au dat în mintea copiilor şi şi-au împrumutat vocile unor personaje animate îndrăgite.

A dat lovitura! La un an după ce frumoasa păpuşă Barbie a aniversat o jumătate de secol, Dana Rogoz (24 de ani) a fost aleasă să-i împrumute vocea în versiunea românească a filmului „Toy Story 3", care va avea premiera în România pe 18 iunie.

Experienţa acumulată în proiectele „Abracadabra" şi „State de România" a fost principalul atu al Danei, care s-a ales în urma acestui contract cu câteva zeci de mii de euro, dar şi cu o cotă bună de imagine.

În „Toy Story 3" vom mai auzi şi vocea actorului Dragoş Bucur, care-l va dubla în română pe Ken, iubitul frumoasei Barbie.

„Mi-am dorit acest rol şi pentru că meseria de tată te pregăteşte pentru multe în viaţă, iar unul dintre acestea este dublajul de desene animate", a declarat Dragoş, a cărei fiică, Sofia, abia aşteaptă să îl vadă în rolul lui Ken.

Mai multe