Dana Rogoz, criticată că își editează pozele, dar ea le-a arătat cum este în realitate

2 august 2017 11:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz (31 de ani) este una dintre cele mai frumoase și mai de succes femei din showbizul românesc, dar nici ea nu scapă „netaxată” de atenția neiertătoare a internauților. Recent, ea a fost criticată că își modifică fotografiile de pe Internet pentru a arăta mai bine.

Dana Rogoz a publicat pe contul său de Facebook o imagine în care pare că se află pe plaja unei insule exotice, îmbrăcată într-un costum de baie sexy și având lângă ea o sticlă cu loțiune de soare. Mai mulți internauți, care-i urmăresc pagina online, au criticat mai în glumă, mai în serios că „se vede Photoshop-ul”, adică se observă că este o poză editată.

Ca răspuns la valul de critici, Dana rogoz a decis să publice și fotografia autentică, în care într-adevăr nu se află într-un paradis tropical, ci într-un simplu studio fotografic, dar ea este însă la fel de atrăgătoare.

„Pentru cei care au comentat la poza de ieri că se vede Photoshop-ul, le mărturisesc adevărul: nu eram pe vreo insulă exotică și aveam și o vânătaie mică pe genunchi. Iată poza originală”, a adăugat Dana Rogoz în descrierea imaginii.

Mai multe