Dana Rogoz e somnambulă! Se plimbă în fiecare seară în jurul patului!

20 martie 2015 11:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mămică, femeie de afaceri şi actriţă. Dana Rogoz este foarte ocupată, iar oboseala a atins cote maxime. Abramburica a povestit că se treyeşte din somn şi se plimbă îân jurul patului sau prin casă. A avut şi accdeinte din cauza faptului că este somnambulă.

Dana Rogoz recunoaşte că este somnambulă. Actriţei i se întâmplă să se trezească în timpul nopţii şi să plece din pat. "Nu plec din casă. De obicei migrez în jurul patului. Mi s-a întîmplat să visez că am adus copilul cu mine în pat şi m-am treyit să-l caut. Ideea este că l-am trezuit şi pe Radu (n.r. soţul Danei, regizorul Radu Dragomir), căruia îi spuneam că doarme pe copil. L-am speriat. Ulterior s-a aclmat când a văzut că Vlad era în patului lui. După ce am văzut gândacii din jungla africană, noaptea i-am visat. radu s-a obişnuit deja cu mine. M-am ridicat în picioare în pat şi am început să urlu. Am coborât şi am dat cu piciorul în aspirator şi aşa m-am ales cu o vânătaie. Radu nu mai ştia pe cine să calmeze! Mie să-mi pună gheaţă sau să-l liniştească pe Vlad care se trezuise din somn", a declarat Dana Rogoz la Antena Stars.

Vedeta a explicat că are toate aceste probleme din cauza oboselii, însă nu este îngrijorată, deşi ele persită de mai bine de un an. Cu toate acestea, ea încearcă să-şi facă meseria de mămică şi pe cea de actriţă. Dana Rogoz joacă în "Jurnalul lui Adam şi al Evei" la Teatrul Godot.

Mai multe