Dana Rogoz, fără sutien pe coperta unei reviste

2 septembrie 2018 22:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz este protagonista unui pictorial îndrăzneţ, ipostază fierbinte în care am răgăsit-o şi în urmă cu patru ani. Dacă atunci încerca să-şi promoveze parfumul, acum actriţa doar şi-a dovedit că este o femeie lipsită de inhibiţii. Cu toate acestea, Dana nu s-a dezvăluit în totalitate, ci s-a pozat dintr-o parte, fără sutien, imaginea fiind coperta revistei "Touch".

Dana Rogoz apre complet dezbrăcată pe coperta celui mai nou număr al revistei "Touch". Nu este un pictorial nud în premieră pentru ea, ci o rememorare a unei şedinţe foto pe care actriţa a făcut-o pentru propriul parfum lansat în 2014.

Iată că patru ani mai târziu, Dana Rogoz a acceptat să se dezbrace din nou de haine şi să pozeze provocator. Şatena apare topless pe coperta revistei Touch, singurul accesoriu vestimentar fiind o eşarfă pe care o poartă pe cap. Look-ul ei este completat de o pereche de cercei statement.   

În imagine, Dana Rogoz  arată senzațional, lucru pe care l-au observat şi admiratorii ei. "Atât de mândră", este comentariu cu care a descris şi vedeta noua copertă Touch. 

Actriţa este căsătorită cu regizotul Radu Dragomir. Cei doi au un băieţel Vlad, în vârstă de 4 ani. 

Mai multe