Dana Rogoz, îngropată de presă? Ce a pățit «Abramburica» pe stradă

30 iulie 2015 15:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Recent, Dana Rogoz (29 de ani) a avut parte de un dialog foarte bizar cu o doamnă. Frumoasa actriță s-a simțit ca într-un roman, nu i-a venit să creadă ce îi spunea femeia care a oprit-o pe stradă.

Dana Rogoz a povestit o întâmplare ciudată pe blogul ei personal. O doamnă a oprit-o pe stradă, foarte uimită de faptul că este, încă, în viață.

„Acum câteva zile, o doamnă se oprește când mă vede și, după ce mă recunoaște, exclamă: «Aaaa... Credeam că ai murit!», povestește artista. Motivul din spatele acestei presupuneri ar fi fost chiar presa care, după cum spune doamna, ar fi scris că actrița a murit. Cu toate acestea, Dana a încercat să îi explice doamnei că este posibil să o confunde cu Mica de la Abracadabra, colega ei care a decedat relativ recent. Cu toate acestea, doamna a insistat: „«Nu, nu! De tine era vorba! Nu ești tu Abramburica?»”, a mai povestit frumoasa vedetă.

În cele din urmă, Dana a luat-o ca pe o metaforă, iar când își amintește această întâmplare, i se pare chiar amuzant dialogul dintre ea și doamna respectivă. 

Mai multe