Dana Rogoz, într-o rochie super sexy în noaptea de Revelion. ”Și ce dacă am fost doar noi acasă?”

2 ianuarie 2021 15:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz (35 de ani) a luat în serios recomandarea autorităților de apetrece Revelionul 2021 acasă, numai în compania familiei. Totuși, vedeta a refuzat să întâmpine Anul Nou în pijamale și a purtat o rochie nouă, de seară, care i-a pus în valoare silueta.

Dana Rogoz a arătat spectaculos în noaptea de Revelion. Actrița s-a pozat în fața bradului, cu cei doi copii, și a făcut publice imaginile pe contul personal de Facebook.

Dana a ales o rochie roz-piersică, fără bretele, mulată pe corp și cu un volan asimetric în partea de jos, în genul rochiilor purtate de dansatoarele de flamenco.

Modelul a pus în valoare silueta perfectă a vedetei și i-a dat un aer festiv pentru noaptea de Revelion.

”Și ce dacă am fost doar noi acasă de Revelion? Am aprins lumânările, am îmbracat haine noi ca să avem noroc, ne-am bucurat de artificiile vecinilor (mulțumim!), am văzut un film la videoproiectorul primit de la Moș Crăciun, mâncând popcorn și înghețată, ne-am pupat și ne-am urat să fim sănătoși în 2021, căci cu restul visurilor ne descurcăm să ni le împlinim singuri”, a fost mesajul Danei la trecerea dintre ani.

Citește și:

Fiica Danei Rogoz, adorabilă cu primul ei cadou de Crăciun. Cum și-a răsfățat vedeta fiul

Mai multe