Dana Rogoz, momente magice în Laponia: „Am văzut aurora boreală cu un nod de plâns în gât”

29 noiembrie 2021 15:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dana Rogoz (36 de ani), soțul și copiii trăiesc momente magice în Laponia, „acasă la Moș Crăciun”. De vineri, de când au ajuns, parcă au intrat într-o lume de poveste. S-au plimbat cu sania trasă de reni, l-au vizitat pe Moșul, i-au scris scrisori, însă cel mai emoționant moment l-au trăit în noaptea de duminică spre luni, când au văzut aurora boreală direct de la fereastra camerei.

„Mi s-a împlinit un vis! Stăteam toți 4 în același pat, sub cupola de sticlă, Radu (54 de ani) tocmai ațipise, Vlad și Lia se culcușiseră între noi, iar eu mă uitam spre stele când, din perfect cum era, a devenit totul mult mai perfect. Am văzut cum se formează o lumină pe cer. Cred că am repetat continuu de vreo sută de ori «nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred!». Am trăit tot momentul cu un nod de plâns în gât, pentru că era un vis din copilărie care mi se împlinea. Nici nu mai speram să o prindem, înțelegând că se întâmplă, totuși, destul de rar în această perioadă”, a povestit actrița pe paginile ei de socializare.

Deși afară erau -25 de grade Celsius, care se simțeau -32, și-a luat geaca peste pijama și a ieșit să vadă mai bine cerul, cu luminile lui verzi, ireale. „Și stând așa, în zăpadă, cu ochii la ea, nici frig nu mai simțeam. Ce minunăție! Ce norocoși să o vedem exact înainte de a pleca spre casă”, a mai spus Dana.

Mai multe