Dana Rogoz nu mai doarme nopţile! 1 Martie i-a dat insomnie

1 martie 2015 10:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Data din calendar i-a dat mari bătai de cap Danei Rogoz. Actriţa nu a pus geană pe geană noaptea trecută pentru a-şi surpinde băieţelul cu un cadou special la prima lui aniversare. Emoţionată, "Abramburica" le-a mărturisit apropiaţilor că a stat trează ca să ducă la bun sfârşit planul ei secret.

Noapte albă pentru Dana Rogoz. Actriţa şi-a pus creativitatea la grea încercare. A făcut decoraţiuni pentru a-l surprinde pe băieţelul ei la prima lui aniversare.

"Ora 4 dimineaţa: Ce face o mamă în noaptea de dinaintea primei aniversari a puiului ei? Vă zic eu: nu doarme, ci pregătește decorațiuni pentru când se trezește micuțul", a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Facebook la descrierea unei fotografii în care se vede clar că a avut de lucru toată noaptea.

Dana Rogoz a primit anul trecut cel mai frumos mărţişor, pe băieţelul ei, Vlad Luca. Fosta prezentatoare a născut chiar la data de 1 martie, iar bebeluşul a primit nota 10 din partea medicilor.

"O să fie mărţişorul vieţii mele...cel mai frumos mărţişor pe care puteam să-l primesc vreodată.", spunea atunci emoţionată Dana Rogoz. Emoţiile au copleşit-o şi acum la prima aniversare a lui Vlad când a ţinut să-l sărbătorească cu mici decoraţiui făcute chiar de ea.

Mai multe