Dana Săvuică, pe podiumul de modă după 18 ani

1 februarie 2015 18:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitată specială în colecţia ''Seductive'', de la FashionTV Winter Festival 2015, Dana Savuică a încântat publicul prin apariţia sa în postura de manechin, weekend-ul acesta la Braşov!

La cei 45 de ani, Dana a ales să îmbrace o rochie neagră, extrem de decoltată, semnată de Adela Diaconu. Pe piesele franţuzeşti ale Dorinei Vasilashko, blondina şi-a unduit formele şi a fost aplaudată îndelung.

"După 1997 când m-am retras, nu am mai vrut să urc pe un podium ca model. Am mai făcut-o în anul 2000 pentru Ingrid Vlasov şi acum 4 sau 5 ani pentru Liza Panait. Adela Diaconu este o femeie pe care o admir pentru seriozitate, profesionalism şi m-am bucurat să port o rochie din colecţia Seductive", ne-a declarat Dana Săvuică.

"Am avut emoţii când am păşit pe podium, cu puţină timiditate pentru că nu ştiam care va fi reacţia publicului. M-a ajutat mult prezenţa Dorinei Vasilashko, tânăra artistă moldoveancă şi prietena mea, care cântă şansonetele lui Edith Piaf live. Aşa, mi-am intrat în rol şi mi-am regăsit paşii de model, pozând pentru public. M-a ajutat mult si prezenta prietenilor, a soţului meu care au aplaudat de când am apărut pe scena. Şi căldura conacului Heldsdorf a contribuit la starea mea de bine", a mai spus ea.Dana Săvuică a avut în anii 1990 o carieră semnificativă ca fotomodel, sub îndrumarea Zinei Dumitrescu.

Mai multe