Dana Săvuică renunţă la tocuri. Află aici motivul

6 august 2014 12:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată viaţa a purtat tocuri şi iubeşte acest gen de încălţări. Cu toate acestea, este nevoită să renunţe la ele. Un început de spondiloză lombară a pus-o serios pe gânduri.

După un control medical şi o radiografie care arată un început de spondiloză lombară, Dana Săvuică a hotărât să urmeze recomandările medicului. Vedeta a scris pe pagina ei de socializare la ce are interzis:

- Sportul agresiv, ridicat greutăţi. „Aşa că mă voi rezuma la înot, mers pe jos în pantofi comozi şi puţintel pe bicicletă”.- Tocurile. „De la ele a început totul şi de la poziţia şi mişcarea corpului, extrem de cambrată, în perioada cât am fost model, asta ducând la o suprasolicitare a coloanei”.- Dormitul pe burtă şi în orice poziţie care solicită coloana. „Oricum, am învăţat să dorm pe spate pentru că este o poziţie anti-aging, ca să nu accentuez ridurile”.- Îngrăşatul. „Femeile sunt predispuse să pună kilograme pe talie şi spate, exact în zona sensibilă şi să suprasolicite coloana. Aşa că trebuie să am grijă să nu mă îngraş”, a mai spus Dana Săvuică.

Mai multe