Dana Săvuică, unde îţi este biciul? Ţinuta de gală de la OK! Golden Night te trimite cu gândul la perversiuni FOTO EXCLUSIV

20 februarie 2015 1:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apariţie provocatoare a Danei Săvuică la petrecerea Ok! Golden Night! Fostul iepuraş Playboy a purtat o rochie neagră extrem de decoltată pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale cu puf, încălţăminte purtată în special de femei când vor să-şi seducă partenerul în intimitate.

Dana Săvuică este o maestră a ritualurilor de cucerire. Nu este niciun secret că focoasa blondă adoră să facă dragoste zilnic cu soţul ei, mărturisind că acest "sport" o ajută să se menţină în formă. O apariţie de zile mari a avut şi, joi seară, la petrecerea Ok! Golden Night.

Vedeta, protagonista în trecut a unui pictorial incendiar în "Playboy", a făcut furori cu ţinuta ei. Rochia cu crăpătură pe picior şi cu un decolteu adânc le-a crescut tensiunea domnilor prezenţi.

La ţinuta neagră, Dana a purtat o pereche de sandale colorate cu puf şi pene, asemeni unor papuci pe care unele doamne îi încalţă în intimitatea dormitorului atunci când îşi invită partenerul la o partidă fierbinte de sex.

Gurile rele nu au putut să se abţină atunci când au văzut-o pe Dana Săvuică şi au comentat că blonda s-a îmbrăcat cam erotic pentru o petrecere cu ştaif.  

Mai multe