Dana Săvuică vrea să-şi vândă vila. Te bagi?

15 august 2015 21:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vrei să stai în vila cu vedere la lac a Danei Săvuică? Stai pe fază! Vedeta vrea să o scoată la vânzare. „E prea mare pentru trei oameni şi doi câini”, îşi motivează ea decizia.

Dana locuieşte de 9 ani în vila de 270 mp din Pipera. Are o curte de încă 230 mp, vedere la lac şi ponton. Interiorul spaţios este format din 3 camere, un living, un dinning, bucătărie şi 3 băi. „În permanenţă se găseşte ceva de lucru la ea. Ba schimbat parchetul, ba îngrijit gazonul, tocmai am schimbat pavajele din faţă... Casa e prea mare şi cheltuielile de întreţinere nejustificate pentru trei oameni şi doi câini”, spune vedeta.

Vila este evaluată la 300.000-350.000 € şi preţul ar putea creşte în condiţiile în care şoseaua care trece prin faţă este în lucrări de lărgire şi modernizare, iar Parcul Herăstrău e la doar 5 minute distanţă, cu maşina. “Această casă a fost făcută integral după gustul meu, eu am ales de la culoarea pereţilor până la lustre, parchet, gresie şi faianţă. Mobilierul este adus din Indonezia, astfel, casa e perfectă pentru o familie care apreciază stilul exotic”, mai spune Dana Săvuică.

Mai multe