Dani Mocanu, tandrețuri în baie cu Simona Trașcă! Ce spune blonda

18 ianuarie 2016 22:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată lumea știe că Simona Trașcă (36 de ani) are o relație fericită. Blonda se iubește cu Vasy Broneu de aproximativ cinci luni de zile, iar cei doi chiar s-au logodit la începutul acestui an. Cu toate acestea, logodnicul ei nu este singurul care poftește la formele ei apetisante.

Simona a organizat, miercurea trecută (13 ianuarie), o petrecere de zile mari. Din păcate, Vasyy nu a putut participa la „bairam”, însă altcineva a vrut să-i țină companie vedetei. Dani Mocanu a vrut să profite de situație și i-a făcut avansuri, însă ea nu a reacționat tocmai cum și-a dorit el.

Au dansat, s-au distrat pe ringul de dans și au râs pentru o vreme, însă, la un moment dat, lucrurile au devenit tensionate între cei doi. Mai ales când Dani a început să o atingă foarte insistent pe Simona, ba pe spate, ba pe talie. Simona s-a schimbat complet la față în acele momente, însă, potrivit declarațiilor făcute în platoul emisiunii „Un Show Păcătos”, a vrut să evite un scandal.

Totuși, lucrurile s-au înrăutățit atunci când blonda s-a retras spre toaletă. Dani Mocano a urmat-o imediat, în speranța că o va convinge să îl sărute. Din păcate pentru el, Simona l-a refuzat total, reamintindu-i că are un iubit.

„Îmi place și mie de tine”, i-a spus Dani în baie, însă Simona a ripostat, spunându-i că îl apreciază numai ca prieten și spunându-i, din nou, că este într-o relație fericită. „Mă, nu știe el ce faci tu cu mine aici”, a mai încercat dani, însă răspunsul a fost tot negativ.

În cele din urmă, Dani i-a pătat rochia cu vin roșu. Supărată, Simona i-a spus să se dea la o parte, și la scurt timp, a ieșit din baie, lăsându-l pe cântăreț singur și dezamăgit.

Mai multe