Dani Oţil: “Am primit cea mai frumoasă declarație de dragoste!”

18 februarie 2015 13:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta Antena 1 a fost plăcut surprinsă de gestul unei admiratoare! În această dimineaţă (18 februarie), în timpul matinalului pe care îl prezintă, Dani Oţil (34 de ani) a dezvăluit că a primit cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, sub forma unui desen.

Dani Oțil a mărturisit în cadrul matinalului de la Antena 1, “Neatza cu Răzvan și Dani”, că a fost surprins să primească cea mai frumoasă declarație de dragoste, la care nici nu s-ar fi așteptat vreodată: o domnișoară i-a oferit cadou un desen care a reprodus, în mod fidel, propria lui motocicletă. Mărturisirea lu Dani Oţil a fost cu atât mai surprinzătoare, cu cât domnișoara în cauză nu a avut niciodată ocazia să vadă motocicleta în realitate. Ea a reușit să o deseneze în detaliu, văzând-o preț de doar câteva secunde. Şi asta doar atunci când Dani a expus-o, din când în când, în scurte filme sau fotografii postate pe rețelele de socializare. 

Pe de altă parte, colegul de platou şi bunul lui prieten, Răzvan Simion a părut ușor invidios vis-a-vis de neobişnuita "declarație de dragoste" primită de Dani. Aşadar... a adăugat: ”Dacă domnișoara vrea să-mi deseneze și mie motorul, e invitata mea”, a mărturisit prezentatorul tv. 

Mai multe