Dani Oţil butonează Candy Crush cu iubita sexy în braţe. Sunt împreună în Barcelona

24 februarie 2019 14:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au început anul în Peru, într-o vacanţă spectaculoasă, dar au pus separat poze pe reţelele sociale, fără să se afişeze împreună. Acum trei săptămâni, fotoreporterii Click! i-au susprins însă împreună, prin Bucureşti, fiind dovada clară că Dani Oţil şi fotomodelul Gabriela Prisăcariu au o relaţie. Iată că azi, 24 februarie, de Dragobete, cei doi au confirmat şi ei că formează un cuplu şi apar într-un instastory inedit, pe contul de Instagram.

Dani Oţil (38 de ani) se află de câteva zile la Barcelona, într-o călătorie mai degrabă în interes de serviciu decât romantică. El a fost invitat într-un "Media Trip" de compania de telefonie mobilă Huawei, însă nu a putut sta prea mult fără iubita lui, aşa că Gabriela Prisăcariu (26 de ani) îl însoţeşte pe matinalul de la Antena 1 în escapada din Spania.

Cei doi profită de cele 18 grade Celsius, se plimbă peste tot, testează preparate şi băuturi specifice locului, iar bomba-sexy poreclită "Miss Funduleţ" nu ratează nici o ocazie pentru a-şi face poze. Azi, 24 februarie, chiar de Dragobete, Ziua Îndrăgostiţilor la români, cei doi apar într-o ipostază adorabilă. Dani testează telefonul jucând un joc tip "Arcade", în stilul Candy Crush, ţinând-o în braţe pe frumoasa lui iubită.

Unii i-ar putea reproşa lui Oţil că neglijează aşa frumuseţe de fată, fiind cu ochii în telefon, iar alţii l-ar putea felicita că a reuşit să îmbine serviciul cu amorul, nedorind să plece în delegaţie fără iubită.

Cine este iubita lui Dani Oțil

Mama Natură a fost extrem de generoasă cu tânăra Gabriela Prisăcariu, însă și ea a depus eforturi. Din poze se poate vedea că ar fi beneficiat de un implant mamar, însă legat de posterior aici a fost doar meritul ei. Blondina mănâncă sport pe pâine, iar anumite tipuri de exerciții dezvoltă armonios mușchii fesieri. Așa a ajuns să primească porecla de "Miss Funduleț". După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, "Te vreau lângă mine", de la Kanal D.

Iată ce declarații a făcut la vremea aceea: "Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta".

Citeşte şi:

Dani Oțil, dezvăluiri incendiare: ”Am dormit cu mama până la 15 ani”

Dani Oțil, recunoscător Mihaelei pentru viața sexuală pe care o are! "Mă simțeam o ustensilă"

Mai multe