Dani Oţil, implicat într-un accident! Totul a fost filmat VIDEO

27 aprilie 2015 19:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dani Oţil, moderatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a fost implicat într-un accident la Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Weekend-ul trecut nu a fost deloc liniştit pentru Dani Oţil. El a participat la un eveniment inedit, însă a avut parte de surprize mai puţin plăcute. La prima etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2015, Dani a fost implicat într-un accident, iar totul a fost filmat.

El a făcut anunţul, în direct, la emisiunea pe care o moderează la Antena 1: „Am vrut să mă bat cu cei de la grupele superioare şi din acest motiv am cam exagerat, maşina mi-a dat o palmă. Am făcut o răsucire. Nu am stricat-o prea rău, recunosc, dar putea fi mult mai rău, aveam 150 de km la oră”, a afirmat vedeta Antenei 1 după accident.

Vedeta a recunoscut că este la a treia etapă de curse din viaţa lui şi este a doua la care pariicipă cu o maşină mai puternică (Honda). Maşina de curse i-a fost lăsată moştenire de pilotul Adi Grigore, care l-a învăţat pe Dani Oţil să piloteze un bolid de curse.

Întreaga filmare o puteţi urmări aici.

Mai multe