Dani Oțil își păzește viitoarea soție ca un bodyguard. A luat-o pe «Miss Funduleț» la serviciu

18 iulie 2019 19:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

De aproape șase luni, Dani Oțil (38 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai apetisante prezențe din showbiz. Este vorba despre așa-numita „Miss Funduleț”, mai precis modelul Gabriela Prisăcariu (26 de ani), care și-a câștigat renumele datorită formei rotunde și bombate a posteriorului, mult lucrat la sală.

 Iată că frumoasa blondină nu s-a dovedit a fi doar o simplă aventură, ci a cucerit un loc mare în inima „matinalului” de la Antena 1, astfel că el a ajuns să nu o scape din ochi și nici din mână. Dani Oțil a vrut să se asigure că nu are parte de vreo surpriză, așa că a luat-o cu el la mare, unde prezintă emisiunea și stă cu ochii pe ea ca pe butelie. Fac sport împreună, se plimbă și iau masa mereu împreună. Având în vedere că are o vârstă la care își dorește să se așeze la casa lui, Dani ar putea să ne surprindă în următoarea perioadă cu o decizie radicală despre viața lui, iar „Miss Funduleț” să fie dusă și la altar. 

Cine este Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oţil  

Tânăra iubită a lui Dani Oţil are 26 de ani, a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului. În plus cei doi par să aibă pasiuni comune. Recent, Gabriela fiind convinsă să urce în maşina de raliu a matinalului de la Antena 1. 

Citește și:

Ce tandru e Dani Oţil cu iubita fotomodel. "Miss Funduleţ" radiază de fericire în braţele matinalului

5 dovezi că «Miss Funduleț», iubita lui Dani Oțil, e copia Mihaelei Rădulescu

Mai multe