Dani Oţil îşi vinde lucrurile din casă! Iată care este motivul

22 octombrie 2014 8:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul tv este hotărât să strângă fonduri pentru susţinerea copiilor nevoiaşi care nu-şi pot termina studiile. Astfel, Dani Oţil (34 de ani) îşi vinde, prin licitaţie pe net, prima lui cască de motociclist.

Vedeta de la Antena 1 a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care apare cu prima lui cască de motociclist. În rândurile care se alătură imaginii, Dani Oţil spune că vrea să o liciteze pentru un scop nobil.

"Îmi vând prima cască! De fapt, o licitez! E un obiect tare drag mie. Cu ea m-am apucat de cea mai importantă activitate sportivă din viaţa mea. Mi-a fost companion şi la bune şi la grele. Poate sta la tine pe cap (mărime M57-58 cm), la tine în birou, sau pe etajeră. Suma minimă... de pornire deci... e bursa minimă de care are nevoie un copil într-o lună să meargă la liceu (rechizite, transport, consiliere, etc)- 250 RON.", a mărturisit Dani pe reţeaua de socializare.

Iubitul Mihaelei Rădulescu s-a alăturat campaniei “Vreau în clasa a noua”, cea care îşi propune strângerea de fonduri pentru a ajuta copiii din familiile fără posibilităţi financiare să îşi continue studiile liceale.

În doar două ore de la publicarea mesajului, Dani Oţil a revenit cu un comentariu în care anunţa fanii că licitaţia a ajuns deja la 400 de euro. Reacţia prietenilor virtuali nu a întârziat să apară: “Bravo, bravo, bravo pentru ceea ce faci. Fratele meu e inclus în acest proiect şi vreau să spun că e foarte binevenit ajutorul ... Să vă dea Dumnezeu dare de mână în continuare să ajutaţi şi alţi copii...”

Mai multe